Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3930

Название: Профільний аналіз сенсорних характеристик пробійної ікри
Авторы: Назаренко, Валентина Олексіївна
Ключевые слова: ікра пробійна солона
органолептична оцінка
сенсорна характеристика
профільний метод
дескриптори
профілограми
Дата публикации: 2013
Издатель: Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
Библиографическое описание: Назаренко В.О. Профільний аналіз сенсорних характеристик пробійної ікри / В.О. Назаренко, А.П. Кайнаш, О.О. Горячова // Збірник наукових праць «Обладнання та технології харчових виробництв». Вип. 30, Донецьк: ДонНУЕТ, 2013. – С. 125-129.
Аннотация: Наведено результати досліджень сенсорних характеристик ікри пробійної солоної вітчизняного та закордонного виробництва з застосуванням профільного методу. Показана доцільність його використання для виявлення складових органолептичних властивостей ікряних товарів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3930
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Назаренко В, Донецьк, 2013.doc197,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь