Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3930
|
Название: | Профільний аналіз сенсорних характеристик пробійної ікри |
Авторы: | Назаренко, Валентина Олексіївна |
Ключевые слова: | ікра пробійна солона органолептична оцінка сенсорна характеристика профільний метод дескриптори профілограми |
Дата публикации: | 2013 |
Издатель: | Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського |
Библиографическое описание: | Назаренко В.О. Профільний аналіз сенсорних характеристик пробійної ікри / В.О. Назаренко, А.П. Кайнаш, О.О. Горячова // Збірник наукових праць «Обладнання та технології харчових виробництв». Вип. 30, Донецьк: ДонНУЕТ, 2013. – С. 125-129. |
Аннотация: | Наведено результати досліджень сенсорних характеристик ікри пробійної солоної вітчизняного та закордонного виробництва з застосуванням профільного методу. Показана доцільність його використання для виявлення складових органолептичних властивостей ікряних товарів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3930 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|