Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3931

Название: Рівень якості та конкурентоспроможність ікри делікатесної вітчизняного та закордонного виробництва
Авторы: Назаренко, Валентина Олексіївна
Кайнаш, Алла Петрівна
Ключевые слова: ікра
оцінка якості
рівень якості
інтегральний показник
Дата публикации: 2013
Издатель: Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ
Библиографическое описание: Назаренко В.А., Кайнаш Рівень якості та конкурентоспромож¬ність ікри делікатесної вітчизняного та закордонного виробництва Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Формування соціально-економічного розвитку регіонів України в умовах суспільних трансформацій»: 18-19 квітня 2013 р. - Чернівці: ЧТЕІ КНТЕУ, 2013. - С. 67- 71.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3931
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
1.Назаренко В., Черн¦вц¦,2013.doc118,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь