Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3931
|
Название: | Рівень якості та конкурентоспроможність ікри делікатесної вітчизняного та закордонного виробництва |
Авторы: | Назаренко, Валентина Олексіївна Кайнаш, Алла Петрівна |
Ключевые слова: | ікра оцінка якості рівень якості інтегральний показник |
Дата публикации: | 2013 |
Издатель: | Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ |
Библиографическое описание: | Назаренко В.А., Кайнаш Рівень якості та конкурентоспромож¬ність ікри делікатесної вітчизняного та закордонного виробництва Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Формування соціально-економічного розвитку регіонів України в умовах суспільних трансформацій»: 18-19 квітня 2013 р. - Чернівці: ЧТЕІ КНТЕУ, 2013. - С. 67- 71. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3931 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|