Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3933

Название: Порівняльна оцінка якості плавлених сирів вітчизняного виробництва
Авторы: Назаренко, Валентина Олексіївна
Дата публикации: 2015
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Библиографическое описание: Назаренко В.О. Порівняльна оцінка якості плавлених сирів вітчизняного виробництва / В.О. Назаренко // «Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів»: матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (18-20 березня 2015 р.) – Полтава : ПУЕТ, 2015. – С. 116-119.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3933
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Назаренко В., Полтава, 2015.doc276 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь