Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3940
|
Название: | Сучасні види паковання м’яса птиці та м’ясних продуктів |
Другие названия: | Современные виды упаковки мяса птицы и мясных продуктов Modern types of poultry meat and meat products packaging |
Авторы: | Кайнаш, Алла Петрівна |
Ключевые слова: | термін зберігання м'ясо птиці плівкові матеріали вакуумне паковання модифікована атмосфера |
Дата публикации: | 2014 |
Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |
Библиографическое описание: | Кайнаш А.П. Сучасні види паковання м’яса птиці та м’ясних продуктів / А.П. Кайнаш, Н.О. Офіленко, А.М. Бурбак // Збірник «Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія «Технічні науки» – Полтава : ВНЗ Укоопспілки Полтавський університет економіки і торгівлі (ПУЕТ), № 1 (70) –2014. – С. 73 - 79. |
Аннотация: | Предмет дослідження в статті – види паковання м’ясних продуктів. Мета досліджень – охарактеризувати сучасні види паковання м’яса птиці та м’ясопродуктів з метою визначення найбільш оптимального. Для досягнення поставленої мети було використано аналітичні методи дослідження, в результаті яких наведена характеристика полеолефінових плівок, полівініліденхлоридних й комбінованих термоформованих паковальних матеріалів, бактерицидних матеріалів на основі гігієнічно безпечних латексів, що використовують для паковання м’ясних продуктів. Висновок даної роботи – найбільш привабливим для зберігання свіжого м'яса та м'ясних продуктів є метод паковання з використанням вакууму або в модифіковану атмосферу (МАР). |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3940 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|