Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3940

Название: Сучасні види паковання м’яса птиці та м’ясних продуктів
Другие названия: Современные виды упаковки мяса птицы и мясных продуктов
Modern types of poultry meat and meat products packaging
Авторы: Кайнаш, Алла Петрівна
Ключевые слова: термін зберігання
м'ясо птиці
плівкові матеріали
вакуумне паковання
модифікована атмосфера
Дата публикации: 2014
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Библиографическое описание: Кайнаш А.П. Сучасні види паковання м’яса птиці та м’ясних продуктів / А.П. Кайнаш, Н.О. Офіленко, А.М. Бурбак // Збірник «Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія «Технічні науки» – Полтава : ВНЗ Укоопспілки Полтавський університет економіки і торгівлі (ПУЕТ), № 1 (70) –2014. – С. 73 - 79.
Аннотация: Предмет дослідження в статті – види паковання м’ясних продуктів. Мета досліджень – охарактеризувати сучасні види паковання м’яса птиці та м’ясопродуктів з метою визначення найбільш оптимального. Для досягнення поставленої мети було використано аналітичні методи дослідження, в результаті яких наведена характеристика полеолефінових плівок, полівініліденхлоридних й комбінованих термоформованих паковальних матеріалів, бактерицидних матеріалів на основі гігієнічно безпечних латексів, що використовують для паковання м’ясних продуктів. Висновок даної роботи – найбільш привабливим для зберігання свіжого м'яса та м'ясних продуктів є метод паковання з використанням вакууму або в модифіковану атмосферу (МАР).
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3940
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2. Стаття Кайнаш Сучасн¦ види паковання.doc90 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь