Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3941

Название: Біотехнологічні прийоми при виробництві вина
Авторы: Кайнаш, Алла Петрівна
Дата публикации: 2016
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Библиографическое описание: Кайнаш А.П. Біотехнологічні прийоми при виробництві вина / А.П. Кайнаш // Харчові продукти та біотехнологія: сучасний стан і перспективи розвитку : Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції : збірник тез доповідей (м. Полтава, 17-18 грудня 2015).– Полтава : ВНЗ Укоопспілки Полтавський університет економіки і торгівлі (ПУЕТ), 2016. – С. 33-35.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3941
ISBN: 978—966-184-224-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
3. Тези Кайнаш Б¦отехнологчн¦ прийоми при вироб вина.doc34,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь