Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3941
|
Название: | Біотехнологічні прийоми при виробництві вина |
Авторы: | Кайнаш, Алла Петрівна |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |
Библиографическое описание: | Кайнаш А.П. Біотехнологічні прийоми при виробництві вина / А.П. Кайнаш // Харчові продукти та біотехнологія: сучасний стан і перспективи розвитку : Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції : збірник тез доповідей (м. Полтава, 17-18 грудня 2015).– Полтава : ВНЗ Укоопспілки Полтавський університет економіки і торгівлі (ПУЕТ), 2016. – С. 33-35. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3941 |
ISBN: | 978—966-184-224-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|