Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3947

Название: Товарознавча характеристика та оцінка якості капусти морської маринованої
Авторы: Кайнаш, Алла Петрівна
Дата публикации: 2016
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Библиографическое описание: Кайнаш А.П. Товарознавча характеристика та оцінка якості капусти морської маринованої / А.П. Кайнаш // Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта : Матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 22-23 березня 2016 р.) – Полтава : ПУЕТ, 2016. – С. 187-190.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3947
ISBN: 978-966-184-232-7
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
7. Тези Кайнаш Товарознавча характеристика капусти морсько¬.doc47,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь