Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства непродовольчих товарів (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4012

Название: Використання природних антиоксидантів для поліпшення якості вафельних виробів
Авторы: Пахомова, Інна Володимирівна
Дата публикации: 31-Май-2016
Описание: Пахомова І. В. Використання природних антиоксидантів для поліпшення якості вафельних виробів / І. В. Пахомова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студ., (Харків, 26 берез. 2014 р.). – Харків : ХДУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 266.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4012
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
tezi_1_new.pdf8,35 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
tezi_1_new.pdf8,35 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь