Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства непродовольчих товарів (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4012
|
Название: | Використання природних антиоксидантів для поліпшення якості вафельних виробів |
Авторы: | Пахомова, Інна Володимирівна |
Дата публикации: | 31-Май-2016 |
Описание: | Пахомова І. В. Використання природних антиоксидантів для поліпшення якості вафельних виробів / І. В. Пахомова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студ., (Харків, 26 берез. 2014 р.). – Харків : ХДУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 266. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4012 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|