Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства непродовольчих товарів (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4014
|
Название: | Вплив природних антиоксидантів на якість та зберігання борошняних кондитерських виробів |
Авторы: | Пахомова, Інна Володимирівна Ткаченко, Аліна Сергіївна |
Дата публикации: | 31-Май-2016 |
Описание: | Пахомова І. В. Вплив природних антиоксидантів на якість та зберігання борошняних кондитерських виробів / І. В. Пахомова, А. С. Ткаченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., (Харків, 22 трав. 2014 р.). – Харків : ХДУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 212–213. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4014 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|