Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства непродовольчих товарів (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4014

Название: Вплив природних антиоксидантів на якість та зберігання борошняних кондитерських виробів
Авторы: Пахомова, Інна Володимирівна
Ткаченко, Аліна Сергіївна
Дата публикации: 31-Май-2016
Описание: Пахомова І. В. Вплив природних антиоксидантів на якість та зберігання борошняних кондитерських виробів / І. В. Пахомова, А. С. Ткаченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., (Харків, 22 трав. 2014 р.). – Харків : ХДУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 212–213.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4014
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
14.ХДУХТ_сумічна.pdf6,77 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь