Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства непродовольчих товарів (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4015
|
Название: | Використання антиоксидантів лікарко-технічної сировини для кондитерських жирів |
Авторы: | Пахомова, Інна Володимирівна |
Дата публикации: | 31-Май-2016 |
Описание: | Пахомова І. В. Використання антиоксидантів лікарко-технічної сировини для кондитерських жирів / І. В. Пахомова // Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : Міжнар. наук.-практ. конф., (Полтава, 20–21 листоп. 2014 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2015. – С. 85–88. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4015 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|