Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4021
|
Название: | Визначення кольорових характеристик зразків соусів |
Авторы: | Баля, Лілія Вікторівна |
Ключевые слова: | колір хроматичні характеристики спектральні криві дифузне відбиття довжина хвилі спектри відбиття |
Дата публикации: | 2011 |
Издатель: | Журнал "Харчова наука і технологія" |
Библиографическое описание: | Баля Л.В.Визначення кольорових характеристик зразків соусів /Л.В.Баля, О.О.Горячова //Харчова наука і технологія. – 2011.-№4 )17). –С.82-85 |
Аннотация: | Статтю присвячено визначенню хроматичних характеристик плодоовочевого пюре, а також нових соусів на основі плодоовочевого пюре, отримані спектральні криві дифузного відбиття зразків. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4021 |
ISSN: | 2073-8684 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|