Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4021

Название: Визначення кольорових характеристик зразків соусів
Авторы: Баля, Лілія Вікторівна
Ключевые слова: колір
хроматичні характеристики
спектральні криві
дифузне відбиття
довжина хвилі
спектри відбиття
Дата публикации: 2011
Издатель: Журнал "Харчова наука і технологія"
Библиографическое описание: Баля Л.В.Визначення кольорових характеристик зразків соусів /Л.В.Баля, О.О.Горячова //Харчова наука і технологія. – 2011.-№4 )17). –С.82-85
Аннотация: Статтю присвячено визначенню хроматичних характеристик плодоовочевого пюре, а також нових соусів на основі плодоовочевого пюре, отримані спектральні криві дифузного відбиття зразків.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4021
ISSN: 2073-8684
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
1_ISSN 2073-8684.doc216,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь