Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Наукові роботи студентів >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4026

Название: Асортимент та якість хлібобулочних виробів з пониженою вологістю
Авторы: Бодня, А. І.
Бірта, Г. О.
Ключевые слова: хлібобулочні вироби з пониженою вологістю
асортимент
якість
сушка
сухарні вироби
бублики
баранки
Дата публикации: 2013
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Библиографическое описание: Актуальні проблеми товарознавства, торгівлі, експертизи та маркетингу: зб. наук. ст. магістрів товарознавчо-комерційного факультету ПУЕТ за результатами наукових досліджень 2012-2013 навчального року. - Полтава : ПУЕТ, 2013. - 155 с.
Аннотация: Хлібопечення – найбільш розвинута галузь харчової промисловості України. Ця галузь займає одне з перших місць у виробничій діяльності споживчої кооперації нашої держави. Хлібобулочні вироби з пониженою вологістю, які виробляє хлібопекарська промисловість займають важливе місце у харчуванні вітчизняного споживача, як продукт довготривалого зберігання з певними смаковими властивостями та високою енергетичною цінністю. До них відносяться бублики, баранки, сушки, хлібна соломка, хлібні палички, сухарні вироби та хлібні хрусти.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4026
ISBN: 978-966-184-220-4
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ТКД 51 МАГІСТРИ БОДНЯ.doc52,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь