Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Наукові роботи студентів >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4026
|
Название: | Асортимент та якість хлібобулочних виробів з пониженою вологістю |
Авторы: | Бодня, А. І. Бірта, Г. О. |
Ключевые слова: | хлібобулочні вироби з пониженою вологістю асортимент якість сушка сухарні вироби бублики баранки |
Дата публикации: | 2013 |
Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |
Библиографическое описание: | Актуальні проблеми товарознавства, торгівлі, експертизи та маркетингу: зб. наук. ст. магістрів товарознавчо-комерційного факультету ПУЕТ за результатами наукових досліджень 2012-2013 навчального року. - Полтава : ПУЕТ, 2013. - 155 с. |
Аннотация: | Хлібопечення – найбільш розвинута галузь харчової промисловості України. Ця галузь займає одне з перших місць у виробничій діяльності споживчої кооперації нашої держави.
Хлібобулочні вироби з пониженою вологістю, які виробляє хлібопекарська промисловість займають важливе місце у харчуванні вітчизняного споживача, як продукт довготривалого зберігання з певними смаковими властивостями та високою енергетичною цінністю. До них відносяться бублики, баранки, сушки, хлібна соломка, хлібні палички, сухарні вироби та хлібні хрусти. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4026 |
ISBN: | 978-966-184-220-4 |
Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|