Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра педагогіки та суспільних наук >
Монографії (ННІДО ПСН) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/403

Название: Господарська діяльність споживчої кооперації України в період нової економічної політики (1921–1928 рр.)
Авторы: Оніпко, Тетяна Володимирівна
Ключевые слова: Історія кооперативного руху
споживча кооперація
Дата публикации: 28-Сен-2012
Аннотация: У дисертації йдеться про історичний досвід господарської діяльності споживчої кооперації України в період НЕПУ.
Описание: ВСТУП РОЗДІЛ 1. СТАН НАУКОВОЇ РОЗРОБКИ ПРОБЛЕМИ, ДЖЕРЕЛЬНА БАЗА, МЕТОДОЛОГІЯ І МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ 1.1. Історіографічний аналіз проблеми 1.2. Джерельна база 1.3. Методологія і методи дослідження РОЗДІЛ 2. ОСОБЛИВОСТІ ТОРГОВЕЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ В КОНТЕКСТІ НОВОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ ПОЛІТИКИ 2.1. Державна політика відродження торговельної діяльності споживчої кооперації в перші роки непу 2.2. Споживча кооперація України в контексті нової торговельної політики в 1924–1925 рр. 2.3. Торговельна галузь вітчизняної споживчої кооперації в останні роки непу РОЗДІЛ 3. ЗАЛУЧЕННЯ ЗАГОТІВЕЛЬНОЇ ГАЛУЗІ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ ДО ВИРІШЕННЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ПРОБЛЕМ ТА ЕКСПОРТУ УКРАЇНИ 3.1. Заготівельна діяльність споживчої кооперації в 1921–1922 рр. 3.2. Посилення регулюючого впливу держави на заготівельну галузь споживчої кооперації в середині 1920-х років 3.3. Особливості заготівельної діяльності споживчої кооперації в останні роки непу 3.4. Внесок організацій споживчої кооперації у розширення експорту України РОЗДІЛ 4. ПРОМИСЛОВА ДІЯЛЬНІСТЬ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УСРР В УМОВАХ НЕПУ 4.1. Налагодження промислової діяльності споживчої кооперації в першій половині 1920-х років 4.2. Діяльність промисловості споживчої кооперації під час розгортання індустріалізації (1926–1928 рр.) 4.3. Політика держави щодо хлібопекарської галузі споживчої кооперації в умовах непу РОЗДІЛ 5. СТАНОВЛЕННЯ І РОЗВИТОК ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ В ПЕРІОД НЕПУ 5.1. Роль кооперативного громадського харчування у подоланні голоду та його наслідків (1921–1923 рр.) 5.2. Місце закладів громадського харчування споживчої кооперації в продовольчому забезпеченні населення в 1924–1928 рр. ВИСНОВКИ
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/403
Располагается в коллекциях:Монографії (ННІДО ПСН)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Дисертація.doc3,67 MBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь