Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Наукові роботи студентів >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4032
|
Название: | Порівняльна оцінка якості паштетів печінкових різних виробників |
Авторы: | Жадан, Д. С. Кайнаш, Алла Петрівна |
Ключевые слова: | паштет печінковий оцінка якості профільний метод |
Дата публикации: | 2013 |
Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |
Библиографическое описание: | Актуальні проблеми товарознавства, торгівлі, експертизи та маркетингу: зб. наук. ст. магістрів товарознавчо-комерційного факультету ПУЕТ за результатами наукових досліджень 2012-2013 навчального року. - Полтава : ПУЕТ, 2013. - 155 с. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4032 |
ISBN: | 978-966-184-220-4 |
Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|