Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Наукові роботи студентів >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4032

Название: Порівняльна оцінка якості паштетів печінкових різних виробників
Авторы: Жадан, Д. С.
Кайнаш, Алла Петрівна
Ключевые слова: паштет печінковий
оцінка якості
профільний метод
Дата публикации: 2013
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Библиографическое описание: Актуальні проблеми товарознавства, торгівлі, експертизи та маркетингу: зб. наук. ст. магістрів товарознавчо-комерційного факультету ПУЕТ за результатами наукових досліджень 2012-2013 навчального року. - Полтава : ПУЕТ, 2013. - 155 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4032
ISBN: 978-966-184-220-4
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття Жадан 3.doc206,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь