Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4051

Название: Хімічний склад редиски сорту Червоний з білим кінчиком весняного вирощування та його зміни під час зберігання у спожитковій тарі різних видів
Авторы: Колтунов, Віктор Андрійович
Бєлінська, Євгенія Вікторівна
Ключевые слова: коренеплоди редиски
сорти
види спожиткової тари
строки зберігання
Issue Date: 2012
Издатель: Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
Библиографическое описание: 3. Колтунов В.А. Хімічний склад редиски сорту Червоний з білим кінчиком весняного вирощування та його зміни під час зберігання у спожитковій тарі різних видів / В.А. Колтунов, Є.В. Бєлінська// Обладнання та технології харчових виробництв: темат.зб.наук.пр. Донец. Нац. ун-т економіки і торгівлі ім.. М. Туган-Барановського.- Донецьк: ДонНУЕТ, 2012.- Вип. 28.- С.230-235
Аннотация: В статті розглядається хімічний склад коренеплодів редиски та його зміни в процесі зберігання залежно від виду спожиткової тари. Наведені результати досліджень по зміні хімічного складу коренеплодів редиски з використанням при зберіганні сучасних видів спожиткової тари.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4051
ISSN: 2079-4827
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
статья исправленная Колтунов, Белинская.doc111,5 kBMicrosoft WordView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback