Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4054

Название: Дегустаційна оцінка якості коренеплодів редиски та її зміни в процесі зберігання
Авторы: Бєлінська, Євгенія Вікторівна
Колтунов, Віктор Андрійович
Дата публикации: 2012
Издатель: Національний університет харчових технологій
Библиографическое описание: Є.В. Бєлінська, В.А. Колтунов Дегустаційна оцінка якості коренеплодів редиски та її зміни в процесі зберігання / Бєлінська Є.В., Колтунов В.А // Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції «Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу», 29-30 жовтня 2012 р.- К.:НУХТ, 2012 р. – С.189-191
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4054
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Белин.doc36,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь