Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4055

Название: Особливості організації виробничої практики студентів напряму «Товарознавство і торговельне підприємництво»
Авторы: Хмельницька, Євгенія Вікторівна
Дата публикации: 2014
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Библиографическое описание: Є.В. Хмельницька Особливості організації виробничої практики студентів напряму «Товарознавство і торговельне підприємництво»/ Хмельницька Є.В.// Якість вищої освіти: вдосконалення змісту та організації практичної підготовки студентів: матеріали ХХХХ міжнародної науково-методичної конференції ( м. Полтава, 23-24 січня 2014 р.): в 2-х ч.- Полтава: ПУЕТ, 2014 .- Ч1.- С. 133-135
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4055
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Хмельницька 2015.doc30 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь