Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра хімії (архів) >
Наукові роботи студентів >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4091

Название: Визначення якості хліба фізико-хімічними методами дослідження
Авторы: Дмитренко, Вікторія Іванівна
Панасюк, Анастасія Сергіївна
Ключевые слова: хліб
фізико-хімічні показники
якість
безпечність
Дата публикации: Апр-2011
Издатель: ПП ШавченкоР.В.
Библиографическое описание: Дмитренко В. Визначення якості хліба фізико-хімічними методами дослідження / В. Дмитренко, А. Панасюк // Збірник наукових праць регіонального семінару «Менделєєвські читання», 3 березня 2011. – Полтава: ПНПУ, 2011. – С. 91-93.
Серия/номер: IV «Менделєєвські читання»;
Описание: Визначено відповідність хлібних виробів стандарту України за органолептичними показниками, вологістю та кислотністю.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4091
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Dmytrenko_PUET.pdf63,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь