Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра хімії (архів) >
Наукові роботи студентів >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4091
|
Название: | Визначення якості хліба фізико-хімічними методами дослідження |
Авторы: | Дмитренко, Вікторія Іванівна Панасюк, Анастасія Сергіївна |
Ключевые слова: | хліб фізико-хімічні показники якість безпечність |
Дата публикации: | Апр-2011 |
Издатель: | ПП ШавченкоР.В. |
Библиографическое описание: | Дмитренко В. Визначення якості хліба фізико-хімічними методами дослідження / В. Дмитренко, А. Панасюк // Збірник наукових праць регіонального семінару «Менделєєвські читання», 3 березня 2011. – Полтава: ПНПУ, 2011. – С. 91-93. |
Серия/номер: | IV «Менделєєвські читання»; |
Описание: | Визначено відповідність хлібних виробів стандарту України за органолептичними показниками, вологістю та кислотністю. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4091 |
Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|