Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра хімії (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4096

Название: Визначення якості натуральної розчинної кави різних виробників за фізико-хімічними показниками
Авторы: Дмитренко, Вікторія Іванівна
Ключевые слова: фізико-хімічні показники
якість
кава
водневий показник
розчинність
Дата публикации: Мар-2014
Издатель: РВВ ПУЕТ
Библиографическое описание: Дмитренко В.І. Визначення якості натуральної розчинної кави різних виробників за фізико-хімічними показниками / В.І. Дмитренко // Матеріали І міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів», 18-20 березня 2014. – Полтава: ПУЕТ, 2014. – С. 115-116.
Серия/номер: Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів;
Описание: Досліджено якість натуральної розчинної кави різних виробників за фізико-хімічними показниками (водневий показник, розчинність)
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4096
ISBN: 978-966-184-160-3
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2014_Kava.pdf51,38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь