Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра хімії (архів) >
Наукові роботи студентів >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4100

Название: Визначення якості печінкових паштетів за фізико-хімічними показниками
Авторы: Дмитренко, Вікторія Іванівна
Бабак, Анна
Рублик, Юлія
Галагоза, Максим
Ключевые слова: фізико-хімічні показники
якість
паштет
крохмаль
масова частка солі
масова частка вологи
Дата публикации: Апр-2014
Издатель: РВВ ПУЕТ
Библиографическое описание: Дмитренко В.І. Визначення якості печінкових паштетів за фізико-хімічними показниками / Дмитренко В.І., Бабак А.М., Рублик Ю.О., Галагоза М.М. // ХХХVІІ студентська конференція за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2013 рік «Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства»: тези доп., м. Полтава, 15-16 квітня 2014. – Полтава: ПУЕТ, 2014. – С. 215-217.
Описание: Визначено відповідність складу печінкових паштетів різних виробників державному стандарту за фізико-хімічними показниками.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4100
ISBN: 978-966-184-173-3
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2014_Pastet.pdf87,65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь