Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра хімії (архів) >
Наукові роботи студентів >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4100
|
Название: | Визначення якості печінкових паштетів за фізико-хімічними показниками |
Авторы: | Дмитренко, Вікторія Іванівна Бабак, Анна Рублик, Юлія Галагоза, Максим |
Ключевые слова: | фізико-хімічні показники якість паштет крохмаль масова частка солі масова частка вологи |
Дата публикации: | Апр-2014 |
Издатель: | РВВ ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Дмитренко В.І. Визначення якості печінкових паштетів за фізико-хімічними показниками / Дмитренко В.І., Бабак А.М., Рублик Ю.О., Галагоза М.М. // ХХХVІІ студентська конференція за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2013 рік «Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства»: тези доп., м. Полтава, 15-16 квітня 2014. – Полтава: ПУЕТ, 2014. – С. 215-217. |
Описание: | Визначено відповідність складу печінкових паштетів різних виробників державному стандарту за фізико-хімічними показниками. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4100 |
ISBN: | 978-966-184-173-3 |
Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|