Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра хімії (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4103

Название: Дослідження зміни фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості житнього хліба під час тривалого зберігання та реалізації в надзвичайній ситуації
Авторы: Дмитренко, Вікторія Іванівна
Бородай, Анжела Борисівна
Маніна, Людмила Іванівна
Ключевые слова: фізико-хімічні показники
мікробіологічні показники
хліб
вологість
кислотність
Дата публикации: Апр-2015
Издатель: Інтернет-видання
Библиографическое описание: Дмитренко В.І. Дослідження зміни фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості житнього хліба під час тривалого зберігання та реалізації в надзвичайній ситуації / Дмитренко В.І., Бородай А.Б., Маніна Л.І., Єльніков А.С. // Збірник наукових праць І Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Хімія, екологія та освіта», 23-24 квітня 2015.– Полтава, 2015. – С. 29-31.
Описание: Виявлено зміни в основних показниках хліба (вологості, кислотності, мікробіологічного аналізу) під час тривалого зберігання. Для дослідження був використаний хліб житній, подовий ТМ.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4103
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2015_Хліб.pdf69,28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь