Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра хімії (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4103
|
Название: | Дослідження зміни фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості житнього хліба під час тривалого зберігання та реалізації в надзвичайній ситуації |
Авторы: | Дмитренко, Вікторія Іванівна Бородай, Анжела Борисівна Маніна, Людмила Іванівна |
Ключевые слова: | фізико-хімічні показники мікробіологічні показники хліб вологість кислотність |
Дата публикации: | Апр-2015 |
Издатель: | Інтернет-видання |
Библиографическое описание: | Дмитренко В.І. Дослідження зміни фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості житнього хліба під час тривалого зберігання та реалізації в надзвичайній ситуації / Дмитренко В.І., Бородай А.Б., Маніна Л.І., Єльніков А.С. // Збірник наукових праць І Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Хімія, екологія та освіта», 23-24 квітня 2015.– Полтава, 2015. – С. 29-31. |
Описание: | Виявлено зміни в основних показниках хліба (вологості, кислотності, мікробіологічного аналізу) під час тривалого зберігання. Для дослідження був використаний хліб житній, подовий ТМ. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4103 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|