Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра загальноінженерних дисциплін (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4196

Название: САНОГЕНЕЗ І АРОМАТ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Авторы: Дубова, Галина Евгеніївна
Мельник, Оксана Іванівна
Ключевые слова: Саногенез
Число аромату
Дата публикации: 13-Май-2013
Издатель: Харків: ХДУХТ, 2013. – с.125-126.
Библиографическое описание: Дубова Г.Є. Саногенез і аромат харчових продуктів/ Дубова Г.Є., Мельник О.І. //Матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ХДУХТ 13-14 травня 2013 р. "Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування". – Харків: ХДУХТ, 2013. – с.125-126.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4196
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
САНОГЕНЕЗ І АРОМАТ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ.doc39,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь