Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра загальноінженерних дисциплін (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4197
|
Название: | АДСОРБЦІЯ АРОМАТИЧНИХ КОМПОНЕНТІВ У МІКРОХВИЛЬОВОМУ ПОЛІ |
Авторы: | Мельник, Оксана Іванівна |
Ключевые слова: | мікрохвильова екстракція адсорбція ефірних олій |
Дата публикации: | Апр-2013 |
Издатель: | Полтава: ПУЕТ, 2013.с. 6-8 |
Библиографическое описание: | 1.Мельник О.І. Адсорбція ароматичних компонентів у мікрохвильовому полі Нові технології і обладнання харчових виробництв: матеріали міжвуз.наук.-практ. семінару – Полтава: ПУЕТ, 2013.с. 6-8 |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4197 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|