Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра загальноінженерних дисциплін (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4197

Название: АДСОРБЦІЯ АРОМАТИЧНИХ КОМПОНЕНТІВ У МІКРОХВИЛЬОВОМУ ПОЛІ
Авторы: Мельник, Оксана Іванівна
Ключевые слова: мікрохвильова екстракція
адсорбція ефірних олій
Дата публикации: Апр-2013
Издатель: Полтава: ПУЕТ, 2013.с. 6-8
Библиографическое описание: 1.Мельник О.І. Адсорбція ароматичних компонентів у мікрохвильовому полі Нові технології і обладнання харчових виробництв: матеріали міжвуз.наук.-практ. семінару – Полтава: ПУЕТ, 2013.с. 6-8
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4197
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
АДСОРБЦІЯ АРОМАТИЧНИХ КОМПОНЕНТІВ У МІКРОХВИЛЬОВОМУ ПОЛІ 1.doc38 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь