Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра хімії (архів) >
Наукові роботи студентів >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4229

Название: Дослідження за фізико-хімічними показниками йогуртів вітчизняних виробників
Авторы: Копанцева, Лариса Миколаївна
Папеян, Карен
Ключевые слова: фізико-хімічні методи дослідження
Дата публикации: Мар-2016
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали ІІI Міжнародної А43 науково-практичної інтернет-конференції (16–18 березня 2016 року). – Полтава : ПУЕТ, 2016. – 428 с.
Аннотация: Йогурт за останні роки набув величезної популярності в усьому світі. Високий вміст поживних речовин зумовлюють надзвичайну корисність йогуртів з точки зору раціонального харчування. Але далеко не всі йогурти є корисними. Все залежить від його складу, в якому головними складовими повинні бути молоко і особливі йогуртові бактерії. Без цих бактерій вся корисність йогурту зводиться до нуля, він просто перетворюється на звичайний смачний десерт. Також далеко не всі виробники при виробництві цього продукту дотримуються норм, а це в свою чергу призводить до погіршення якості. Отже, ми повинні знати, що нам пропонують українські виробники йогурту. Мета дослідження: встановлення якості йогуртів вітчизняних виробників.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4229
ISSN: 978-966-184-230-3
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Копанцева, Папеян Йогурт.doc41 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь