Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра хімії (архів) >
Наукові роботи студентів >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4229
|
Название: | Дослідження за фізико-хімічними показниками йогуртів вітчизняних виробників |
Авторы: | Копанцева, Лариса Миколаївна Папеян, Карен |
Ключевые слова: | фізико-хімічні методи дослідження |
Дата публикации: | Мар-2016 |
Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали ІІI Міжнародної А43 науково-практичної інтернет-конференції (16–18 березня 2016 року). – Полтава : ПУЕТ, 2016. – 428 с. |
Аннотация: | Йогурт за останні роки набув величезної популярності в усьому світі. Високий вміст поживних речовин зумовлюють надзвичайну корисність йогуртів з точки зору раціонального харчування. Але далеко не всі йогурти є корисними. Все залежить від його складу, в якому головними складовими повинні бути молоко і особливі йогуртові бактерії. Без цих бактерій вся корисність йогурту зводиться до нуля, він просто перетворюється на звичайний смачний десерт. Також далеко не всі виробники при виробництві цього продукту дотримуються норм, а це в свою чергу призводить до погіршення якості. Отже, ми повинні знати, що нам пропонують українські виробники йогурту.
Мета дослідження: встановлення якості йогуртів вітчизняних виробників. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4229 |
ISSN: | 978-966-184-230-3 |
Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|