Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра хімії (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4271

Название: РЕЗУЛЬТАТИ АНАЛІЗУ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ МОЛОКА ЗГУЩЕНОГО НЕЗБИРАНОГО З ЦУКРОМ
Авторы: Назаренко, Ельвіра Анатоліївна
Нікозять, Юлія Борисівна
Іващенко, Олена Дмитрівна
Рябенко, Єлизавета
Ключевые слова: згущене молоко, фізико-хімічні показники, органолептичні поазники
Дата публикации: 16-Мар-2016
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали ІІI Міжнародної А43 науково-практичної інтернет-конференції (16–18 березня 2016 року). – Полтава : ПУЕТ, 2016. – 428 с.
Аннотация: Ідея отримання молока, яке загущено, була запропонована у 1810 році французом Ніколя Аппером. З великої кількості солодощів згущене молоко, мабуть, сама корисне. Воно зберегло кальцій, молочний білок, в ньому не використовуються дріжджі, підсилювачі смаку або барвники, як у деяких інших солодощах (тістечка, цукерки, мармелад, цукерки тощо). Мінус згущеного молока в т
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4271
ISBN: 978-966-184-230-3
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
!Збiрник_матерiалiв_КОНФ_ЕМС_2016.PDF5,54 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь