Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра загальноінженерних дисциплін (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4279

Название: Місце технологічного підходу у процесі підготовки фахівця
Авторы: Страшко, Людмила Михайлівна
Тищенко, Тетяна Михайлівна
Ключевые слова: освітні технології
Дата публикации: 2012
Издатель: Полтава:РВВ ПУЕТ
Библиографическое описание: Місце технологічного підходу у процесі підготовки фахівця/ Матер. V III міжн. наук.-метод. конф. "Новітні інноваційні освітні технології : проблеми, розвиток та досвід впровадження", 28-29 березня 2012 р.- Полтава, РВВ ПУЕТ,2012.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4279
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ТЕЗИ_Березень_2012.doc38 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь