Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4583
|
Название: | Можливi напрямки iндустрiалізацii виробництва смажених натуральних виробiв iз м'яса. |
Авторы: | Скрипник, Вячеслав Олександрович Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
Ключевые слова: | двостороннє жарення м'ясо стиснення електроосмос |
Дата публикации: | 23-Май-2013 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Скрипник В. О. Можливі напрямки індустріалізації виробництва смажених натуральних виробів із м’яса / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Нові технології і обладнання харчових виробництв : Міжвуз. наук.-практ. семінар, 23 травня 2013 р. : матеріали. – Полтава : ПУЕТ, 2013. – С. 23–25. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4583 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|