Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4586

Название: Вплив якості м’яса на енергетичні показники процесів двостороннього жарення, в тому числі в умовах електроосмосу
Авторы: Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Ключевые слова: м'ясо
двостороннє жарення
якість
Дата публикации: 26-Апр-2012
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Скрипник В. О. Вплив якості м’яса на енергетичні показники процесів двостороннього жарення, в тому числі в умовах електроосмосу / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Нові технології і обладнання харчових виробництв : Міжвуз. наук.-практ. семінар, 26 квітня 2012 р. : матеріали. – Полтава : ПУЕТ, 2012. – С. 14–16.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4586
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Полтава 2012 семінар.pdf4,2 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь