Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4586
|
Название: | Вплив якості м’яса на енергетичні показники процесів двостороннього жарення, в тому числі в умовах електроосмосу |
Авторы: | Скрипник, Вячеслав Олександрович Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
Ключевые слова: | м'ясо двостороннє жарення якість |
Дата публикации: | 26-Апр-2012 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Скрипник В. О. Вплив якості м’яса на енергетичні показники процесів двостороннього жарення, в тому числі в умовах електроосмосу / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Нові технології і обладнання харчових виробництв : Міжвуз. наук.-практ. семінар, 26 квітня 2012 р. : матеріали. – Полтава : ПУЕТ, 2012. – С. 14–16. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4586 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|