Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4588

Название: Автоматизація апарата для двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу
Авторы: Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Ключевые слова: двостороннє жарення
автоматизація
електроосмос
апарат
м'ясо
Дата публикации: 29-Ноя-2013
Издатель: Полтавський національний технічний університет ім. Ю. Кондратюка
Библиографическое описание: Скрипник В. О. Автоматизація апарата для двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Автоматизація управління та інтелектуальні системи : І Міжнар. наук.-техн. інтернет-конференція, 28-29 листопада 2013 р. : збірник тез. – Полтава : Полтав. нац. техн. ун-т ім. Ю. Кондратюка, 2013. – Вип. 1 (1). – С. 67–68.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4588
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Полтава ПНТУ 2013.pdf5,65 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь