Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4590

Название: Результати дослідження якості виробів з м'яса після двостороннього жаріння в умовах електроосмосу
Авторы: Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Скрипник, Вячеслав Олександрович
Ключевые слова: м'ясні вироби
двостороннє жарення
якість
електроосмос
Issue Date: 7-Apr-2011
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Фарісєєв А. Г. Результати дослідження якості виробів з м'яса після двостороннього жаріння в умовах електроосмосу / А. Г. Фарісєєв, В. О. Скрипник // ХХХІV наукова студентська конференція за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2010 рік : тези доп. (7 квітня 2011 року). – Полтава : ПУЕТ, 2012. – Ч. 2. – С. 94-99.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4590
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Студ конф 2011.pdf7,78 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback