Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4590

Название: Результати дослідження якості виробів з м'яса після двостороннього жаріння в умовах електроосмосу
Авторы: Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Скрипник, Вячеслав Олександрович
Ключевые слова: м'ясні вироби
двостороннє жарення
якість
електроосмос
Дата публикации: 7-Апр-2011
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Фарісєєв А. Г. Результати дослідження якості виробів з м'яса після двостороннього жаріння в умовах електроосмосу / А. Г. Фарісєєв, В. О. Скрипник // ХХХІV наукова студентська конференція за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2010 рік : тези доп. (7 квітня 2011 року). – Полтава : ПУЕТ, 2012. – Ч. 2. – С. 94-99.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4590
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Студ конф 2011.pdf7,78 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь