Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4591

Название: Результати дослідження безпечності виробів з м'яса після двостороннього жаріння в умовах електроосмосу
Авторы: Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Скрипник, В.
Ключевые слова: двостороннє жарення
м'ясо
якість готових виробів
електроосмос
Дата публикации: 2011
Издатель: ОНАХТ
Библиографическое описание: Фарісєєв А. Г. Результати дослідження безпечності виробів з м'яса після двостороннього жаріння в умовах електроосмосу / А. Г. Фарісєєв, В. О. Скрипник // Зб. наук. праць мол. учених, асп. та студ. / редкол. Б. В. Єгоров [та ін.]; Одеська національна академія харчових технологій. – Одеса : ОНАХТ, 2011. – Т. 1. – С. 150-151.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4591
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези ОНАХТ 2011.pdf461,92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь