Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4591
|
Название: | Результати дослідження безпечності виробів з м'яса після двостороннього жаріння в умовах електроосмосу |
Авторы: | Фарісєєв, Андрій Геннадійович Скрипник, В. |
Ключевые слова: | двостороннє жарення м'ясо якість готових виробів електроосмос |
Дата публикации: | 2011 |
Издатель: | ОНАХТ |
Библиографическое описание: | Фарісєєв А. Г. Результати дослідження безпечності виробів з м'яса після двостороннього жаріння в умовах електроосмосу / А. Г. Фарісєєв, В. О. Скрипник // Зб. наук. праць мол. учених, асп. та студ. / редкол. Б. В. Єгоров [та ін.]; Одеська національна академія харчових технологій. – Одеса : ОНАХТ, 2011. – Т. 1. – С. 150-151. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4591 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|