Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4592

Название: Попередні дослідження процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу
Авторы: Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Ключевые слова: двостороннє жарення
м'ясо
електроосмос
Дата публикации: 18-Окт-2012
Издатель: ХДУХТ
Библиографическое описание: Скрипник В. О. Попередні дослідження процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р. : тези доп. – Харків : ХДУХТ, 2012. – С. 377–378.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4592
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
тези ХДУХТ 18.10.2012.pdf674,46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь