Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4592
|
Название: | Попередні дослідження процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу |
Авторы: | Скрипник, Вячеслав Олександрович Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
Ключевые слова: | двостороннє жарення м'ясо електроосмос |
Дата публикации: | 18-Окт-2012 |
Издатель: | ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Скрипник В. О. Попередні дослідження процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р. : тези доп. – Харків : ХДУХТ, 2012. – С. 377–378. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4592 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|