Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4593

Название: Дослідження електропровідних властивостей м’яса під час двостороннього жарення в умовах електроосмосу
Авторы: Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Ключевые слова: двостороннє жарення
м'ясо
електроосмос
електропровідність
Дата публикации: 24-Апр-2015
Издатель: НУХТ
Библиографическое описание: Скрипник В. О. Дослідження електропровідних властивостей м’яса під час двостороннього жарення в умовах електроосмосу / В. О. Скрипник, І. Г. Бабанов, А. Г. Фарісєєв // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81-ї Міжнарод. наук. конф. молодих учених, асп-в і студ-в 23-24 квітня 2015 р. / редкол. А. І. Українець [та ін.]; НУХТ. - К. : НУХТ, 2015 р. – Ч.2. - С. 33.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4593
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
81_Міжнар_конф_2015_НУХТ.pdf1,45 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь