Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4593
|
Название: | Дослідження електропровідних властивостей м’яса під час двостороннього жарення в умовах електроосмосу |
Авторы: | Скрипник, Вячеслав Олександрович Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
Ключевые слова: | двостороннє жарення м'ясо електроосмос електропровідність |
Дата публикации: | 24-Апр-2015 |
Издатель: | НУХТ |
Библиографическое описание: | Скрипник В. О. Дослідження електропровідних властивостей м’яса під час двостороннього жарення в умовах електроосмосу / В. О. Скрипник, І. Г. Бабанов, А. Г. Фарісєєв // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81-ї Міжнарод. наук. конф. молодих учених, асп-в і студ-в 23-24 квітня 2015 р. / редкол. А. І. Українець [та ін.]; НУХТ. - К. : НУХТ, 2015 р. – Ч.2. - С. 33. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4593 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|