Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4594

Название: Підвищення якості готових жарених виробів з натурального м’яса
Авторы: Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Бабанов, Ігор Геннадійович
Ключевые слова: двостороннє жарення
м'ясо
електроосмос
якість готових виробів
Дата публикации: 25-Мар-2015
Издатель: НУХТ
Библиографическое описание: Скрипник В. О. Підвищення якості готових жарених виробів з натурального м’яса / В. О. Скрипник, І. Г. Бабанов, А. Г. Фарісєєв // Перспективи розвитку м’ясної, молочної і олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : мат. 4-ої Міжнарод. наук.-практ. конф. 24-25 березня 2015 р., / редкол. А. І. Українець [та ін.]; НУХТ. – К. : НУХТ, 2015 р. – С. 23-25.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4594
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Черверта_Міжнар_конф_2015_НУХТ.pdf1,91 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь