Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4594

Название: Підвищення якості готових жарених виробів з натурального м’яса
Авторы: Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Бабанов, Ігор Геннадійович
Ключевые слова: двостороннє жарення
м'ясо
електроосмос
якість готових виробів
Issue Date: 25-Mar-2015
Издатель: НУХТ
Библиографическое описание: Скрипник В. О. Підвищення якості готових жарених виробів з натурального м’яса / В. О. Скрипник, І. Г. Бабанов, А. Г. Фарісєєв // Перспективи розвитку м’ясної, молочної і олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : мат. 4-ої Міжнарод. наук.-практ. конф. 24-25 березня 2015 р., / редкол. А. І. Українець [та ін.]; НУХТ. – К. : НУХТ, 2015 р. – С. 23-25.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4594
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Черверта_Міжнар_конф_2015_НУХТ.pdf1,91 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback