Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4596
|
Название: | Вплив величини питомої поверхневої потужності на ефективність процесу двостороннього жарення м'яса під тиском |
Авторы: | Скрипник, Вячеслав Олександрович Фарісєєв, Андрій Геннадійович Дмитрюк, Тетяна Ігорівна |
Ключевые слова: | жвостороннє жарення питома поверхнева потужність м'ясо тиск |
Дата публикации: | 14-Апр-2016 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Скрипник В. О. Вплив величини питомої поверхневої потужності на ефективність процесу двостороннього жарення м'яса під тиском / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв, Т. І. Дмитрюк // Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Міжвуз. наук.-практ. семінару, 14 квітня 2016 р.: матеріали. – Полтава: ПУЕТ, 2016. – С. 27-29. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4596 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|