Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4596

Название: Вплив величини питомої поверхневої потужності на ефективність процесу двостороннього жарення м'яса під тиском
Авторы: Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Дмитрюк, Тетяна Ігорівна
Ключевые слова: жвостороннє жарення
питома поверхнева потужність
м'ясо
тиск
Дата публикации: 14-Апр-2016
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Скрипник В. О. Вплив величини питомої поверхневої потужності на ефективність процесу двостороннього жарення м'яса під тиском / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв, Т. І. Дмитрюк // Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Міжвуз. наук.-практ. семінару, 14 квітня 2016 р.: матеріали. – Полтава: ПУЕТ, 2016. – С. 27-29.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4596
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Полтава 2016 семінар 1.pdf1,75 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь