Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4745

Название: Дослідження зміни фізикохімічних та мікробіологічних показників житнього хліба під час тривалого зберігання та реалізації в надзичайній ситуації
Авторы: Бородай, Анжела Борисівна
Маніна, Людмила Іванівна
Єльніков, Анатолій Семенович
Павлова, Інга
Дата публикации: 29-Апр-2015
Издатель: Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка
Библиографическое описание: Бородай А. Б. Дослідження зміни фізикохімічних та мікробіологічних показників житнього хліба під час тривалого зберігання та реалізації в надзичайній ситуації / А. Б. Бородай, Л. І. Маніна, А. С. Єльніков, І. Павлова // Технології навчання управлінню ризиками виникнення та розвитку надзвичайних ситуацій : Всеукраїнська науково-практична конференція, 28-29 квітня 2015 р. : збірник наукових праць. – Полтава : Полтав. нац. пед. ун-т ім. В.Г. Короленка, 2015. – С. 46–47.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4745
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Маніна Л.І. Тези 2015_1.pdf5,42 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь