Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4745
|
Название: | Дослідження зміни фізикохімічних та мікробіологічних показників житнього хліба під час тривалого зберігання та реалізації в надзичайній ситуації |
Авторы: | Бородай, Анжела Борисівна Маніна, Людмила Іванівна Єльніков, Анатолій Семенович Павлова, Інга |
Дата публикации: | 29-Апр-2015 |
Издатель: | Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка |
Библиографическое описание: | Бородай А. Б. Дослідження зміни фізикохімічних та мікробіологічних показників житнього хліба під час тривалого зберігання та реалізації в надзичайній ситуації / А. Б. Бородай, Л. І. Маніна, А. С. Єльніков, І. Павлова // Технології навчання управлінню ризиками виникнення та розвитку надзвичайних ситуацій : Всеукраїнська науково-практична конференція, 28-29 квітня 2015 р. : збірник наукових праць. – Полтава : Полтав. нац. пед. ун-т ім. В.Г. Короленка, 2015. – С. 46–47. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4745 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|