Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4765

Название: Зміни технологічних властивостей пшеничного борошна в присутності напівфабрикату кісткового харчового
Авторы: Головко, М. П.
Роговий, І. С.
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Дата публикации: 24-Апр-2009
Издатель: ПУСКУ
Библиографическое описание: Головко М. П. Зміни технологічних властивостей пшеничного борошна в присутності напівфабрикату кісткового харчового / М. П. Головко, І. С. Роговий, О. Г. Шидакова-Каменюка // Прогресивні технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства : І Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 35-річчю технологічного факультету, 24-24 квітня 2009 р. : збірник тез доповідей – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. – С. 18–19.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4765
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Роговий І.С. тези 1 (1).pdf3,68 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь