Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4765
|
Название: | Зміни технологічних властивостей пшеничного борошна в присутності напівфабрикату кісткового харчового |
Авторы: | Головко, М. П. Роговий, І. С. Шидакова-Каменюка, О. Г. |
Дата публикации: | 24-Апр-2009 |
Издатель: | ПУСКУ |
Библиографическое описание: | Головко М. П. Зміни технологічних властивостей пшеничного борошна в присутності напівфабрикату кісткового харчового / М. П. Головко, І. С. Роговий, О. Г. Шидакова-Каменюка // Прогресивні технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства : І Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 35-річчю технологічного факультету, 24-24 квітня 2009 р. : збірник тез доповідей – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. – С. 18–19. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4765 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|