Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4766
|
Название: | Застосування напівфабрикату кісткового харчового для виробництва продукції ресторанного господарства оздоровчого призначення |
Авторы: | Жуков, Є. В. Роговий, І. С. |
Дата публикации: | 12-Ноя-2009 |
Издатель: | КНТЕУ, ХТЕІ КНТЕУ |
Библиографическое описание: | Жуков Є. В. Застосування напівфабрикату кісткового харчового для виробництва продукції ресторанного господарства оздоровчого призначення / Є. В. Жуков, І. С. Роговий // Соціально-економічний розвиток національної економіки в контексті європейської інтеграції та глобальної фінансової кризи : Міжнародна науково-практична конференція науковців, викладачів, спеціалістів, 12 листопада 2009 р. : збірник тез доповідей – Харків : КНТЕУ, ХТЕІ КНТЕУ, 2009. – С. 243–244. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4766 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|