Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4766

Название: Застосування напівфабрикату кісткового харчового для виробництва продукції ресторанного господарства оздоровчого призначення
Авторы: Жуков, Є. В.
Роговий, І. С.
Дата публикации: 12-Ноя-2009
Издатель: КНТЕУ, ХТЕІ КНТЕУ
Библиографическое описание: Жуков Є. В. Застосування напівфабрикату кісткового харчового для виробництва продукції ресторанного господарства оздоровчого призначення / Є. В. Жуков, І. С. Роговий // Соціально-економічний розвиток національної економіки в контексті європейської інтеграції та глобальної фінансової кризи : Міжнародна науково-практична конференція науковців, викладачів, спеціалістів, 12 листопада 2009 р. : збірник тез доповідей – Харків : КНТЕУ, ХТЕІ КНТЕУ, 2009. – С. 243–244.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4766
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Роговий І.С. тези 1 (2).pdf544,19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь