| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
 Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
 Матеріали конференцій >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4767 |  
 
| Название: | Вплив добавки тваринного походження на технологічні властивості пшеничного борошна |  | Авторы: | Головко, М. П. Верешко, Н. В.
 Шидакова-Каменюка, О. Г.
 Роговий, І. С.
 Чуйко, М. М.
 |  | Дата публикации: | 2009 |  | Издатель: | ДонНУЕТ ім. Михайла Туган-Барановського |  | Библиографическое описание: | Головко М. П. Вплив добавки тваринного походження на технологічні властивості пшеничного борошна / М. П. Головко, Н. В. Верешко, О. Г. Шидакова-Каменюка, І. С. Роговий, М. М. Чуйко // Актуальні проблеми харчування: технологія та обладнання, організація і економіка : Міжнародна науково-технічна конференція, 2009 р. : тези доповідей – Донецьк : ДонНУЕТ ім. Михайла Туган-Барановського, 2009. – С. 165–168. |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4767 |  | Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |