Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4767
|
Название: | Вплив добавки тваринного походження на технологічні властивості пшеничного борошна |
Авторы: | Головко, М. П. Верешко, Н. В. Шидакова-Каменюка, О. Г. Роговий, І. С. Чуйко, М. М. |
Дата публикации: | 2009 |
Издатель: | ДонНУЕТ ім. Михайла Туган-Барановського |
Библиографическое описание: | Головко М. П. Вплив добавки тваринного походження на технологічні властивості пшеничного борошна / М. П. Головко, Н. В. Верешко, О. Г. Шидакова-Каменюка, І. С. Роговий, М. М. Чуйко // Актуальні проблеми харчування: технологія та обладнання, організація і економіка : Міжнародна науково-технічна конференція, 2009 р. : тези доповідей – Донецьк : ДонНУЕТ ім. Михайла Туган-Барановського, 2009. – С. 165–168. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4767 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|