Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4767

Название: Вплив добавки тваринного походження на технологічні властивості пшеничного борошна
Авторы: Головко, М. П.
Верешко, Н. В.
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Роговий, І. С.
Чуйко, М. М.
Дата публикации: 2009
Издатель: ДонНУЕТ ім. Михайла Туган-Барановського
Библиографическое описание: Головко М. П. Вплив добавки тваринного походження на технологічні властивості пшеничного борошна / М. П. Головко, Н. В. Верешко, О. Г. Шидакова-Каменюка, І. С. Роговий, М. М. Чуйко // Актуальні проблеми харчування: технологія та обладнання, організація і економіка : Міжнародна науково-технічна конференція, 2009 р. : тези доповідей – Донецьк : ДонНУЕТ ім. Михайла Туган-Барановського, 2009. – С. 165–168.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4767
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Роговий І.С. тези 1 (3).pdf3,14 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь