Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4768

Название: Evaluation of chemical composition quality and energy value of dough with semi-finished bone product (NKT)
Авторы: Shydakova-Kamenyuka, O. H.
Rogovyi, I. S.
Дата публикации: 21-Окт-2010
Издатель: ХДУХТ
Библиографическое описание: Shydakova-Kamenyuka О. Н. Evaluation of chemical composition quality and energy value of dough with semi-finished bone product (NKT) / О. Н. Shydakova-Kamenyuka, I. S. Rogovyi // Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : Міжнародна науково-практична конференція, 21 жовтня 2010 р. : тези доповідей – Харків : ХДУХТ, 2010. – С. 127–128.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4768
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Роговий І.С. тези 1 (4).pdf3,03 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь