Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства непродовольчих товарів (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4798

Название: Prospects for the Use Natural Antioxidants in the Production of Pastry
Авторы: Tkachenko, Alina
Pakhomova, Inna
Ключевые слова: antioxidant
pastry
peroxide value
benzidine value
acid value
thiobarbituric value
Дата публикации: 10-Окт-2016
Аннотация: Natural supplements (lungwort, knotweed, barberry root, raspberry leaf, and calendula powders) which slow down the process of oxidation and hydrolysis of fats used for pastry have been examined in the article. It has also been determined peroxide, benzidine, acid, and thiobarbituric value of confectionery fat in terms of accelerated kinetic storage method at 50±2°C. Apart from that, the expediency to use natural inhibitors for prolonging fat induction period has been proved. It is planned to conduct further research and devote it to determination of changes occurring during the storage of pastry containing bioantioxidants.
Описание: Tkachenko A. Prospects for the Use Natural Antioxidants in the Production of Pastry / A. Tkachenko, I. Pakhomova // Proceedings Scientific Works : 20th IGWT SYMPOSUYM Commodity Science in a Changing World (September 12th -16th 2016, Varna, Bulgaria). – Publishing house “Science and economics” University of Economics, 2016. - P. 672-678.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4798
ISSN: 978-954-21-0904-4
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
IGWT_2016_Fulltext_Proceedings.pdf7,16 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь