Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра вищої математики і фізики (архів) >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4934
|
Название: | Шляхи удосконалення викладання фізики на лекціях у майбутніх товарознавців |
Авторы: | Мироненко, Людмила Миколаївна Кошова, Оксана Петрівна |
Ключевые слова: | професійна спрямованість лекція фізика навчальний процес педагогічна майстерність споживчі властивості товару фізичні методи дослідження |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | Запоріжжя : КПУ |
Библиографическое описание: | Мироненко Л.М. Шляхи удосконалення викладання фізики на лекціях у майбутніх товарознавців / Л.М. Мироненко, О.П. Кошова // Збірник наукових праць «Педагогіка формування творчої особистості у вищій і загальноосвітній школах». – Запоріжжя : КПУ, 2016. – Вип. 48 (101). – С. 372-377. |
Серия/номер: | ;Вип. 48 (101) |
Аннотация: | У статті визначено вимоги щодо змісту й логіки, методики викладання фізики
та культури мовлення викладача, при дотриманні яких можна підвищити ефективність викладання лекцій з фізики при підготовці фахівців-експертів-товарознавців.
Визначено шляхи вдосконалення викладання фізики на лекціях у майбутніх товарознавців: розгляд у лекційному курсі конкретних прикладів, демонстрацій, проблемних
ситуацій, які пов’язані з характеристиками та властивостями товару й технологіями
майбутньої професійної діяльності; ознайомлення студентів з фізичними методами
дослідження сировини й матеріалів; розробка мультимедійних презентацій матеріалу
лекції викладачем разом із студентами; використання передових інформаційно-
комунікаційних технологій; підвищення педагогічної майстерності викладача. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4934 |
ISSN: | 1992-5786 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|