Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра вищої математики і фізики (архів) >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4935

Название: Особливості проведення лабораторного практикуму з фізики для студентів-товарознавців
Авторы: Мироненко, Людмила Миколаївна
Ключевые слова: фізичний експеримент
лабораторний практикум
професійно-орієнтоване навчання
робочий зошит з фізики
споживчі властивості товару
Дата публикации: 2011
Издатель: Черкаси : ЧНУ ім. Б. Хмельницького
Библиографическое описание: Мироненко Л.М. Особливості проведення лабораторного практикуму з фізики для студентів-товарознавців / Л.М. Мироненко // Вісник Черкаського університету : збірник наукових праць. – Серія: Педагогічні науки. – Вип. 211 (Ч. ІІ). – Черкаси : ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 2011. – С.101-109.
Серия/номер: Педагогічні науки;Вип. 211 (Ч. ІІ)
Аннотация: У статті розглядаються особливості проведення лабораторного практикуму з фізики для студентів-товарознавців. У теоретичних відомостях лабораторної роботи вказано зв’язок між даною темою з фізики та споживчими властивостями товару.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4935
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
N211-2p109-117.pdf399,2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь