Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра педагогіки та суспільних наук >
Монографії (ННІДО ПСН) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/505

Название: ОСОБЛИВОСТІ ЗАГОТІВЕЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ В ДОБУ НЕПУ (1921–1928 рр.)
Авторы: Оніпко, Тетяна Володимирівна
Ключевые слова: Історія кооперативного руху
споживча кооперація
заготівлі
Дата публикации: 2012
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Особливості заготівельної діяльності споживчої кооперації України в добу непу (1921–1928 рр.): монографія. – Полтава : ПУЕТ, 2012. – 433 с.
Аннотация: Монографія містить аналіз історичного досвіду заготівельно-збутової діяльності організацій споживчої кооперації УСРР у ринкових умовах нової економічної політики.
Описание: ВСТУП РОЗДІЛ 1. СТАН НАУКОВОЇ РОЗРОБКИ ПРОБЛЕМИ ТА ДЖЕРЕЛЬНА БАЗА ДОСЛІДЖЕННЯ 1.1. Історіографічний аналіз проблеми 1.2. Джерельна база дослідження Висновки до розділу РОЗДІЛ 2. СПЕЦИФІКА ВІДРОДЖЕННЯ ЗАГОТІВЕЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УСРР У ПЕРШІ РОКИ НЕПУ 2.1. Визначення державою місця заготівельної галузі споживчої кооперації в товарообміні на початку непу 2.2. Значення хлібозаготівельної діяльності споживчих товариств та їх спілок для подолання голоду 1921–1922 рр. 2.3. Роль споживчої кооперації УСРР у заготівлях продуктів харчування та промислової сировини у період продовольчої кризи перших років непу Висновки до розділу РОЗДІЛ 3. ОСОБЛИВОСТІ ЗАГОТІВЕЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ В 1923–1925 рр. 3.1. Хлібозаготівлі вітчизняної споживчої кооперації в період «ножиць цін» 1923 р. 3.2. Посилення регулюючого впливу держави на хлібозаготівельну галузь споживчої кооперації в 1924–1925 рр. 3.3. Внесок заготівельної галузі споживчої кооперації у вирішення проблеми поліпшення якості харчування населення в середині 1920-х рр. Висновки до розділу РОЗДІЛ 4. ЗАХОДИ БІЛЬШОВИЦЬКОЇ ВЛАДИ ЩОДО ОДЕРЖАВЛЕННЯ ЗАГОТІВЕЛЬНОЇ ГАЛУЗІ ВІТЧИЗНЯНОЇ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ В ОСТАННІ РОКИ НЕПУ 4.1. Посилення централізації хлібозаготівельної діяльності споживчої кооперації у 1926–1927 рр. 4.2. Споживча кооперація в умовах хлібозаготівельної кризи 1928 р. 4.3. Державна політика підпорядкування м’ясо-молочних заготівель споживчої кооперації в останні роки непу 4.4. Внесок споживчої кооперації УСРР у заготівлі овочево-фруктової продукції та промислової сировини у період продовольчих труднощів 1926–1928 рр. Висновки до розділу РОЗДІЛ 5. ВНЕСОК ОРГАНІЗАЦІЙ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ У РОЗШИРЕННЯ ЕКСПОРТУ УКРАЇНИ В УМОВАХ НЕПУ 5.1. Особливості відновлення експортної діяльності споживчої кооперації на початку непу 5.2. Державна політика підпорядкування експортно-заготівельної діяльності споживчої кооперації у 1923–1928 рр. 5.3. Хлібоекспортна діяльність споживчих товариств і їх спілок у середині 1920-х та в останні роки непу 5.4. Участь споживчої кооперації в експорті продуктів тваринництва 5.5. Експорт споживчою кооперацією рослинних продуктів і промислової сировини у середині та наприкінці 1920-х рр. Висновки до розділу ВИСНОВКИ
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/505
ISSN: 978-966-184-168-9
Располагается в коллекциях:Монографії (ННІДО ПСН)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Монографія.doc3,1 MBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь