Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра хімії (архів) >
Глави з книги >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5214

Название: Хімія і методи дослідження сировини та матеріалів
Авторы: Іващенко, Олена Дмитрівна
Кудрик, Маргарита Арнольдівна
Нікозять, Юлія Борисівна
Дмитренко, Вікторія Іванівна
Стебліна, Катеріна Пилипівна
Ключевые слова: хімія
фізико-хімічні методи
методи дослідження
Дата публикации: 28-Ноя-2016
Аннотация: Посібник включає теоретичний матеріал найважливіших тем з курсу загальної, аналітичної, органічної, фізичної та колоїдної хімії, а також хімічних і фізико-хімічних методів дослідження. У відповідності до навчальної програми посібник логічно розбитий на три частини. Особливістю посібника є урахування положень кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Наведений теоретичний матеріал можна застосовувати при якісному та кількісному визначені різних продуктів, якості непродовольчих товарів, дисперсних систем, високомолекулярних сполук. Викладання матеріалу надається у стислій та доступній формі з використанням ілюстрацій, довідниковим матеріалом, доповнюється тестовими завданнями до кожного розділу та теоретичними питаннями до модулів, які дозволяють перевірити студентам ступінь самостійної підготовки теоретичного матеріалу, що допоможе їм під час захисту лабораторних робіт, задач, модулів, виконанні конкретних індивідуальних завдань. Посібник призначений для майбутніх фахівців за спеціальністю «Товарознавство і торговельне підприємництво», «Товарознавство та експертиза в митній справі», які повинні вміти досліджувати хімічні та фізико-хімічні властивості товарів, проводити експертизу та контроль якості продуктів.
Описание: Хімія і методи дослідження сировини та матеріалів: навч. посіб. для студентів нехімічних спеціальностей ВНЗ / [О.Д. Іващенко, Ю.Б. Нікозять, В.І. Дмитренко та ін.]. – К.: Знання, 2011. – 606 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5214
ISBN: 978-966-346-854-9 (серія)
978-966-346-886-0
Располагается в коллекциях:Глави з книги

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Навч. посібник.docx739,99 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь