Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра економічної теорії та прикладної економіки (архів) >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/532

Название: Особливості оцінки конкурентоспроможності торговельного підприємства на продовольчому ринку
Авторы: Кириченко, Людмила Миколаївна
Ключевые слова: оцінка конкурентоспроможності
продовольчий ринок
Дата публикации: 2012
Издатель: Житомирський державний технологічний університет
Библиографическое описание: Вісник Житомирського державного технологічного університету. – 2012. – № 1 (59). – С. 123-127
Серия/номер: Серія: економічні науки;
Аннотация: Розглянуто особливості оцінки конкурентоспроможності торговельного підприємства на продовольчому ринку. Розроблено систему показників для побудови моделі конкурентоспроможності торговельних підприємств. Розраховані оцінки і радари конкурентоспроможності
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/532
ISSN: 1728-4236
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
kirichenko.pdf640,92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь