Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/555

Название: Визначення параметрів активності ароматичних речовин.
Авторы: Дубова, Галина Евгеніївна
Ключевые слова: соуси
аромати
аскорбатоксидаза
Дата публикации: 21-Окт-2010
Издатель: Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття [Текст] : Міжнародна науково-практична конференція, 21 жовтня 2010 р. : [тези] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.] ;
Библиографическое описание: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 396 с.
Серия/номер: Міжнародна науково-практична конференція, 21 жовтня 2010 р.
Аннотация: Визначена дія ферменту аскорбатоксидази на ароматичні речовини
Описание: Встановлена пряма залежність між руйнуванням аскорбінової кислоти і втратою ароматичних речовин
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/555
ISBN: 978-966-405-173-3
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези.docx24,91 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь