|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/555
|
| Название: | Визначення параметрів активності ароматичних речовин |
| Авторы: | Дубова, Галина Евгеніївна |
| Ключевые слова: | соуси аромати аскорбатоксидаза |
| Дата публикации: | 21-Окт-2010 |
| Издатель: | Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття [Текст] : Міжнародна науково-практична конференція, 21 жовтня 2010 р. : [тези] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.] ; |
| Библиографическое описание: | Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 396 с. |
| Серия/номер: | Міжнародна науково-практична конференція, 21 жовтня 2010 р. |
| Аннотация: | Визначена дія ферменту аскорбатоксидази на ароматичні речовини |
| Описание: | Встановлена пряма залежність між руйнуванням аскорбінової
кислоти і втратою ароматичних речовин |
| URI: | http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/555 |
| ISBN: | 978-966-405-173-3 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|