| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
 
Кафедра товарознавства непродовольчих товарів (архів) >
 
Матеріали конференцій >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5731
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Перспективи використання нетрадиційної сировини у виробництві вафель |  
| Авторы:  | Пахомова, Інна Володимиівна |  
| Дата публикации:  | 29-Апр-2017 |  
| Описание:  | Пахомова І. В. Перспективи використання нетрадиційної сировини у виробництві вафель // Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг: матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., (Львів, 24 листоп. 2016 р.). – Львів : ЛТЕУ, 2016. – С. 114-118. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5731 |  
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |