Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства непродовольчих товарів (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5731
|
Название: | Перспективи використання нетрадиційної сировини у виробництві вафель |
Авторы: | Пахомова, Інна Володимиівна |
Дата публикации: | 29-Апр-2017 |
Описание: | Пахомова І. В. Перспективи використання нетрадиційної сировини у виробництві вафель // Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг: матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., (Львів, 24 листоп. 2016 р.). – Львів : ЛТЕУ, 2016. – С. 114-118. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5731 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|