Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства непродовольчих товарів (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5731

Название: Перспективи використання нетрадиційної сировини у виробництві вафель
Авторы: Пахомова, Інна Володимиівна
Дата публикации: 29-Апр-2017
Описание: Пахомова І. В. Перспективи використання нетрадиційної сировини у виробництві вафель // Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг: матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., (Львів, 24 листоп. 2016 р.). – Львів : ЛТЕУ, 2016. – С. 114-118.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5731
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Пахомова_Тези.docx43,95 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь