Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5840

Название: Підвищення ефективності тепло-передачі під час двостороннього жарення м’яса
Авторы: Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, А.
Дата публикации: 6-Апр-2107
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Скрипник В. О. Підвищення ефективності тепло-передачі під час двостороннього жарення м’яса / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Нові технології і обладнання харчових виробництв : Міжвуз. наук.-практ. семінар, 6 квітня 2017 р. : матеріали. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – С. 20–22.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5840
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Фарісєєв 1.pdf1,91 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь