Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5840
|
Название: | Підвищення ефективності тепло-передачі під час двостороннього жарення м’яса |
Авторы: | Скрипник, Вячеслав Олександрович Фарісєєв, А. |
Дата публикации: | 6-Апр-2107 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Скрипник В. О. Підвищення ефективності тепло-передачі під час двостороннього жарення м’яса / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Нові технології і обладнання харчових виробництв : Міжвуз. наук.-практ. семінар, 6 квітня 2017 р. : матеріали. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – С. 20–22. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5840 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|