Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5841

Название: Результати попередніх дослі-джень впливу імпульсного стиснення м’яса під час двостороннього жарення
Авторы: Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Дата публикации: 6-Апр-2017
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Скрипник В. О. Результати попередніх дослі-джень впливу імпульсного стиснення м’яса під час двостороннього жарення / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Нові технології і обладнання харчових виробництв : Міжвуз. наук.-практ. семінар, 6 квітня 2017 р. : матеріали. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – С. 23–25.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5841
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Фарісєєв 2.pdf1,9 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь