Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5842

Название: Особливості отримання харчо-вих порошків з використанням електромагнітних технологій
Авторы: Оберемок, Василь Миколайович
Бичков, Ярослав Михайлович
Дмитрюк, Тетяна Ігорівна
Дата публикации: 6-Апр-2017
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Оберемок В. М. Особливості отримання харчо-вих порошків з використанням електромагнітних технологій / В. М. Оберемок, Я. М. Бичков, Т. І. Дмитрюк // Нові технології і обладнання харчових виробництв : Міжвуз. наук.-практ. семінар, 6 квітня 2017 р. : матеріали. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – С. 27–29.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5842
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Оберемок 1.pdf1,93 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь